Soep:
Pompoensoep met verse kruiden, geroosterde zaden en bieslook olie
*
Voorgerecht:
Carpaccio van Rode Biet met miso-tahini dressing en een slaatje
*
Hoofdgerecht:
Gekonfijte Terrine van Knolselder en Alouette Aardappel,
met saus van gefermenteerde ui en krokante prei
*
Dessert:
Appeltaart met verse vanille en rozijnen
Bij elk gerecht hoort garnituur en afwerking met kruiden zoals we dat in het restaurant zouden doen. Je krijgt een duidelijk stappenplan mee met bereiding en presentatie.
Kies jouw formule:
- € 38 p.p. soep + hoofdgerecht + dessert
- € 42 p.p. voorgerecht + hoofdgerecht + dessert
- € 29 p.p. soep + hoofdgerecht
- € 34 p.p. voorgerecht + hoofdgerecht
- € 50 p.p. soep + voorgerecht + hoofdgerecht + dessert
Afhaalmoment:
- Kerst afhaal: woensdag 24 december tussen 10u en 12u
- NJ afhaal: woensdag 31 december tussen 10u en 12u
Te bestellen via soulkitchengent@gmail.com:
- Kerst afhaal: bestellen tot woensdag 17 december 12u ’s middags
- NJ afhaal: bestellen tot woensdag 24 december 12u ’s middags
Voor vragen of allergenen: soulkitchengent@gmail.com of 0469 16 28 20