thuis

Food

29/10 t/m 2/11
Soul Lunch
violette raapjes, spinazie, kidneybonen
met een pompoensausje
& een slaatje met paksoi en komkommer
💜
Ons menu verandert mee met het aanbod van onze lokale bioboeren
en kan dagelijks variëren
Onze gerechten zijn volledig biologisch
De meeste van onze gerechten zijn glutenvrij
(sporen wel aanwezig doordat we ook brood serveren) 

Onze groentjes komen van lokale bioboeren en worden geleverd door Koolmees nv

Enkele bioboeren-helden zijn:
Philip Vermeulen – Dirk Hebben – Jarno Claeys – Groen-lof – EcoVeg – Koolmees – de Blauwe Spie – Mollenakker – de Goedinge – de Levende Aarde – Marc Bleys
Onze microgroenten komen van Micro’s, ons brood halen we bij de Broodstokerij, onze specerijen bij Food Travellers en onze olijfolie bij Olive Oil From The Sea

ENGLISH

29/10 till 2/11
Soul Lunch
purple turnips, spinach, kidney beans
with a pumpkin sauce
& a salad with bok choy & cucumber
💜
Our menu follows the supply of our local farmers
and can vary daily
Our dishes are completely organic
Most of our dishes are gluten free
(traces present as we serve bread) 
Our vegetables come from local organic farmers and are supplied by Koolmees nv
Some organic farmer heroes:
Philip Vermeulen – Dirk Hebben – Jarno Claeys – Groen-lof – EcoVeg – Koolmees – de Blauwe Spie – Mollenakker – de Goedinge – de Levende Aarde – Marc Bleys
Our micro greens come from Micro’s, our bread from De Broodstokerij, our spices from Food Travellers and our olive oil from Olive Oil From The Sea